Veel gestelde vragen

Hoeveel gewicht kan er op de verschillende etages van de One Two Tree?

De One Two Tree is zo ontworpen, dat naarmate het formaat van de Plywood versie groter wordt het materiaal ook dikker, dus sterker, wordt. Daarmee kunt u vrijwel alle veel voorkomende versiersels en kaarshouders op de One Two Tree plaatsen. Het mag duidelijk zijn, dat niet al het gewicht aan dezelfde kant geplaatst moet worden, om de stabiliteit van de boom te behouden. Maar indien u  hier rekening mee houdt, dan kan de One Two Tree ruim 10 keer het eigen gewicht dragen.

Het mag duidelijk zijn, dat de Cardboard versies minder sterk zijn als de Plywood versies, maar nog steeds ruim voldoende stevig voor prachtige creaties.

Kan ik de One Two Tree ook verven?

Jazeker. U kunt zowel de Plywood als de Carboard versies van de One Two Tree verven. Dit geeft uw persoonlijke tint aan de One Two Tree. Uiteraard ontvangen wij graag een foto van uw eindresultaat via onze Facebook pagina.

Kan ik de One Two Tree ook beplakken?

Jazeker. De One Two Tree valt ook zeer goed te beplakken. U kunt het beste behangplaksel gebruiken voor het beplakken van de kartonnen versie. Voor de multiplex versies is zowel behangplaksel als houtlijn geschikt. Leef u uit! En wij zijn natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat. Een foto hiervan kunt u plaatsen op onze Facebook pagina.

Wat betekent de BB/BB in berken multiplex BB/BB?

De toevoeging BB/BB achter het materiaal staat voor de klasse van de toplaag van het berken multiplex. Dit betekend dat er eventuele oneffenheden in de plaat hebben gezeten, die zijn weggewerkt. Hier zijn nieuwe stukjes materiaal in gelijmd. Dit kan af en toe voorkomen, maar valt bijna niet op in de One Two Tree. Bovendien zijn er nu meer bomen geschikt voor de productie van de One Two Tree.

Hoe monteer ik de One Two Tree?

De One Two Tree is een slim ontwerp, die in een specifieke volgorde in elkaar gezet dient te worden. Kijk op You Tube naar het instructie filmpje.

Dat filmpje is wel leuk, maar mijn onderdelen blijven zo niet staan...

Dat klopt. Maar anders was het filmpje niet zo leuk geweest.

Het makkelijkste is om eerst de etages (driehoek ringen) om 1 staander te schuiven en  deze vervolgens plat neer te leggen. De 2e staander kan nu eenvoudig vanaf onderen door de etages heen geschoven worden. De 2 staanders dienen nu goed naar buiten geduwd te worden, zodat er ruimte ontstaat voor de 3e en laatste staander. Deze past er precies tussendoor en kan pas naar buiten geduwd worden als hij goed voor alle etages zit.

Vervolgens kunt u de One Two Tree recht op zetten. Het is nu nog een wankel geheel. Maar bij de volgende vraag wordt uitgelegd hoe u het bovenste etage (zeshoek) makkelijk kunt plaatsen.

Het bovenste onderdeel past niet!

Dit kan vooral bij de Plywood versies van de One Two Tree voorkomen.

De onderkant van de 3 staanders van de One Two Tree, dienen goed naar elkaar toe geduwd te worden. Zo ontstaat er boven in de top van de One Two Tree ruimte zodat de bovenste zeshoekige etage daar tussen past.

Vervolgens dienen de voeten van de 3 staanders weer naar buiten geduwd te worden, zodat als laatste het driehoekige wigje er in past. Dan ontstaat er een stevig geheel en kan het eventuele stylen beginnen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij One Two Tree kunt u vooraf betalen met iDeal of PayPal. Of u kunt er voor kiezen om achteraf te betalen onder rembours. Bij betaling onder rembours worden extra kosten in rekening gebracht.

Wat zijn de verzendkosten?

One Two Tree rekent geen verzendkosten. Dit zit bij de aangegeven prijzen in.

Komen er nog andere extra kosten over de aangegeven prijzen?

One Two Tree laat uitsluitend de juist prijs zien. Hier komen dus geen extra kosten bij. Dit betekend dat de aangegeven prijzen inclusief 21% BTW en verzendkosten binnen Nederland zijn.

Alleen als u kiest voor betaling onder rembours worden de extra kosten in rekening gebracht.

Wordt de One Two Tree altijd binnen 24 uur geleverd?

Wij versturen onze producten met de pakketdienst van PostNL. Indien de bestelling voor 17.00 uur geplaatst is, wordt het pakketje dezelfde dag nog bij ons afgehaald. De eerst volgende werkdag, zal dan de eerste aflever poging plaats vinden. U kunt uw bestelling ook volgen via track & trace.

Indien u alleen de Cardboard X-Small bestelt, dan krijgt u hier geen track & trace bij, aangezien deze als brief verzonden wordt.

Kan ik mijn aankoop ook terugsturen?

U heeft de mogelijkheid om volgens de wet ‘koop op afstand’ 14 dagen de tijd om uw aankoop te beoordelen. Mocht u besluiten om uw aankoop niet te willen behouden, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Uw retourzending wordt vervolgens gecontroleerd op gebruikssporen en schade, en indien dit akkoord is bevonden, storten wij binnen 24-48 uur uw geld terug. Alleen de kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.